Onze beton visie:

Beton wordt in hedendaagse trends meer en meer een koploper.

Wat vroeger enkel de grondlegger was voor autobanen of parkings; is nu een duurzame, architecturale structuur die in eender welke vorm, kleur en granule te manipuleren is.

Beton is sereen, tijdloos en veelzijdig.

Ons beton stappenplan:

1. Als basis worden randstroken overspannen met een PE-folie. Om de vorm van de betonvloer te bepalen op een buiten locatie, maken we gebruik van een bekisting of betonplinten in dezelfde kleur van de gekozen vloer.

2. Vervolgens worden afstandhouders in blokvorm strategisch gerangschikt èn overdekt met een bouwstaalnet, ook wel betonnet genoemd.

3. Pas na deze plaatsing, kan men overgaan tot het giet-en polierproces van de beton. Deze massieve betonvloer heeft een 2-in-1 functie als primair voordeel: Hier koop je chape en vloerafwerking in één klap.

4. Na het gieten en polieren wordt een curing compound product aangebracht zodat een gelijkmatige uitdroging tot stand komt.
5. Met het oog op de beste krimpweerstand brengen we krimpvoegen of zaagsneden aan per vlak van 25m2. Pas na 28 dagen is de betonvloer ten volle uitgedroogd en is hij klaar voor impregnatie.

KNOW HOW

Meer als 30 jaar ervaring in ambacht en een afgestemd team, zorgen er voor dat we op heden een ondersteuningsstructuur voor architecten kunnen aanbieden. Binnen Decolo maken we immers gebruik van een eigen testing space waar texturen op frequente basis worden herbekeken en (indien nodig) verbeterd.

Bij ieder project maken we samen met de architecten een denkoefening waarin de geschikte materie de geschikte locatie vindt.

COMPLETE SERVICE

Het spreekt voor zich, binnen onze sector geldt service van begin tot eind in alle bereikbaarheid.

INNOVATIVE

Decolo biedt maatwerk in- en outdoor met als key huisbereidingen met een hogere graad in afwerking.

Hèt onderscheidingspunt binnen de bouwsector.

s